Restaurant Bij Hup

Al meer dan 50 jaar dient het pand van Restaurant Bij Hup als horeca gelegenheid aan de Dorpsstraat in het kleine dorp Pesse. In 2011 hebben wij het pand gekocht en hebben toen de naam ’t Trefpunt doorgezet. Als jonge startende ondernemers hebben we afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan en beetje bij beetje het pand weer opgeknapt en aangepast. Een grotere keuken en de toiletgroepen weer vernieuwd. Na verloop van tijd waren wij er klaar voor om het restaurant een meer passende naam te geven. Meer van deze tijd, en een naam dat persoonlijk bij ons aansluit. Vandaar dat de naam van het restaurant in 2020 veranderd is naar ‘Bij Hup’.

 

Al deze jaren heeft ons restaurant een diversiteit gehad aan lekkere lunchgerechten, warme gerechten en verschillende hapjes voor op het terras of bij de koffie. Ons doel is om het restaurant laagdrempelig te houden, iedereen moet zich hier thuis voelen en kunnen genieten van een fijn gerecht, of een drankje aan de bar met net dat beetje extra. We proberen zoveel mogelijk huisgemaakt te bereiden en producten te gebruiken die horen bij het seizoen. Daarom hebben we naast onze hardlopers extra gerechten op de menukaart staan die aansluiten bij het seizoen.

 

Naast ons restaurant hebben we ook een kleine snackbar met terras. Daar kan je terecht voor afhaal maar ook voor een lekker softijsje op het terras in de zomer. Bekijk de website van de snackbar www.snackbarbijhup.nl voor de openingstijden en de menukaart!

 

We verwelkomen jullie graag eens voor een bezoekje op ons terras of voor een lekker avondje uiteten Bij Hup!

 

Groeten en graag tot ziens Bij Hup!
Jeffrey & Ellen

jeffrey en ellen hup